ThetaHealing©

Beweeg met de cursor over de balk

Je creëert wat je bewust én onbewust gelooft!!

Wat is ThetaHealing®


Thetahealing® is een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven en het zelfgenezend vermogen wakker te maken en te activeren.

ThetaHealing® is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

Met de ThetaHealing® techniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -, genetische -, historisch – en zielsinformatie. Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om vervolgens verandering aan te brengen. Doordat cellen op celniveau nieuwe informatie ontvangen, zul je in het dagelijks leven hiervan getuige zijn. Immers wat je gelooft als waar, is wat je bevestigd krijgt. Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden tot gevolg hebben.

unsplash