Holistisch leefstijlcoach

avtieve leefstijl

Kies voor een leven in balans


Een spirituele leefstijl staat voor bewust en met aandacht leven in verbinding met jezelf en met anderen. Liefdevol leven in het moment, met dankbaarheid, rust en meegaan met de stroom. Het is belangrijk om emotionele, spirituele, cognitieve en fysieke aspecten weer met elkaar in balans te brengen. Inzicht te krijgen dat er een samenhang is tussen lichaam en geest, emoties, relaties en zingeving.

Wat doet een holistische leefstijlcoach?


Een holistische leefstijlcoach richt zich op de mens in zijn geheel. Alle factoren (fysiek, energetisch, emotioneel & mentaal) die van invloed kunnen zijn op jouw leven worden in beeld gebracht. Door naar de mens in zijn geheel te kijken, worden nieuwe inzichten duidelijk.

 


Wat zou jouw wens kunnen zijn??

Beweeg de cursor over deze balk!

Waar wordt jij nou echt blij van ??

De sleutel tot inzicht

bevindt zich in onszelf

Tao Meng

Jouw doel?


Wil je je fit en energiek voelen? Wil je afvallen en op gewicht blijven? Of wil je meer rust ervaren in de drukte? Het zou ook kunnen dat je ongezonde gewoontes aan wilt pakken. Jij bepaalt! Om je doel te bereiken zullen er waarschijnlijk allerlei onderwerpen naar boven komen zoals: slaap, ontspanning, voeding, bewegen, ademhaling, dagindeling, communicatie en mindset. Het draait allemaal om goede keuzes maken. Keuzes die helpen en die bij je passen. Dit alles zorgt ervoor dat je vertrouwen en motivatie opbouwt en jezelf blijft ontwikkelen. Je zult merken dat je al gauw plezier krijgt in het verbeteren van jouw dagelijkse leven en weer vrijer in het leven zal staan. Vrijheid wordt geboren uit moed: de moed om jezelf te zijn wanneer er van je verwacht wordt dat je net als iedereen bent.

Hoe gaan we jouw transformatie vormgeven?


Samen gaan we zien wat voor doel jij voor ogen hebt. Hoe dat in concrete stappen vormgegeven kan worden en er tot actie overgegaan wordt.
Om jouw eigen doel te bereiken kies jij de methode die het beste bij je past. Door meer bewust te worden van je eigen gedrag en door in kleine stapjes je gedrag te veranderen, is het mogelijk om successen te behalen voor de langere termijn.

unsplash