Cursus numerologie

Wat is numerologie?

Numerologie is de leer van de getallen. Je krijgt o.a. inzichten via de geboortedata. Het is een proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie. De inzichten welke je verwerft zijn belangrijk voor jezelf, doch kun je ook toepassen bij anderen.

Gerrit Jansen

De cursus numerologie wordt verzorgd door gastdocent Gerrit Jansen. Gerrit is een zeer bekende numeroloog welke je middels deze cursus meer inzichten geeft in o.a. je levensmissie,gezondheidsaandachtspunten je koersgetal, erfelijke ondersteuning, beroepsondersteuning, je schaduwgetal, engelenondersteuning en nog veel meer. Hij geeft de cursus met veel humor en plezier. Als hij voor zijn klas staat en zijn wijze woordspelletjes op de cursisten los laat is het altijd dolle pret. 

Gerrit Jansen Numerologie

Indien numerologie je aanspreekt en je wil meer te weten komen over de leer van de getallen, meld je dan aan voor een nieuwe cursus in 2024. De 2-daagse cursus start om 9:00 uur en duurt tot ± 15:00 uur. De kosten zijn € 222,50 incl. koffie/thee & en tussen de middag een broodje. De cursus in oktober is inmiddels voorbij. Het waren weer 2  informatieve dagen vol humor en enthousiasme. Indien je interesse hebt kun je het contactformulier invullen en aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Bij voldoende aanmeldingen start i.o.m. Gerrit een nieuwe cursus.

Wil je meer info of jezelf aanmelden, vul dan het contactformulier in of bel mij op tel. 06-37330987

unsplash