LIV Leven In Vertrouwen

workshop LIV, Leven In Vertrouwen.

In deze workshop maak je kennis met de verschillende technieken welke je in kunt zetten om meer in vertrouwen te gaan leven. Transformatie zal plaats kunnen vinden d.m.v. het vergroten van je vertrouwen / zelfvertrouwen. 

Cursus LIV, Leven In Vertrouwen

Deze cursus is een vervolg op de workshop LIV en gaat veel dieper. Wil je een transformatie in je leven en ben je bereid om in jezelf te investeren en zo een gewenste verandering mogelijk te maken, meld je dan aan. 


Vertrouwen is

weten met je hart

Leven In Vertrouwen 1

Vertrouwen

Zoals een boom telkens in de herfst zijn bladeren laat vallen in het volste vertrouwen dat er in het voorjaar nieuwe knoppen mogen onstaan, zo ook mogen wij erop vertrouwen dat er voor alles wat wij loslaten iets moois op ons pad mag komen.

Goed om te weten:

De workshop bestaat uit één dagdeel van 9:00 uur tot 12:00 uur. Kosten € 67,00. bij interesse kun je contact opnemen, in overleg en bij voldoende deelname wordt de datum vastgesteld.

De cursus bestaat uit 5 dagdelen waarin je kennis maakt met diverse technieken w.o. Theta healing, hypnotherapie, meditatie, betekenis van kleuren, chakra's & auralagen. De cursus wordt verzorgd op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur of op donderdagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur. 

Kijk op het tabblad nieuws voor eventuele actuele cursusdatums.

Bij interesse kun je het contactformulier invullen, een appje sturen of telefonisch contact opnemen. Ik geef ik je dan t.z.t. een seintje wanneer er weer een cursus start.

Leven In Vertrouwen 2

Beweeg met de cursor over de balk

Je mag leren vertrouwen te hebben

unsplash