Ohmpunctuur

Klank als medicijn

Ohmpunctuur Academy is opgericht door Peter J. Gouw.

Bij Ohmpunctuur werkt klank als Medicijn. Het is een healing waarbij klank en trilling werken op lichaam, ziel & geest waardoor het zelfhelend vermogen wordt ondersteund en gestimuleerd. Met behulp van de toegepaste frequentie van de klankschalen & stemvorken worden de acupunctuurpunten en meridianen geactiveerd en chakra's en auralagen gereinigd. De eigen lichaamsenergie wordt gevoed en hierdoor wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Door gebruik te maken van een klankdiagnose en te luisteren naar de verschillende energiestromingen in het lichaam, is te horen waar zich een blokkade bevindt. Stemvorken, klankschalen & de ademhaling vormen de basis van deze soundhealing. 

klank als medicijn


De trillingsgeneeskunde speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij. De wetenschap weet inmiddels dat alles trilling is. Trilling en klank vormen de matrix die alles in het universum met elkaar verbindt. Hierdoor zie je ook steeds meer healing apparaten op de markt die frequenties kunnen meten, produceren en doorgeven aan het lichaam.

Ohmpunctuur werkt met pure en zuivere frequenties en trillingen van stemvorken & klankschalen, rechtstreeks op het lichaam, zonder tussenkomst van elektronica en dus ook zonder enige vorm van schadelijke straling. De resonantie van deze zuivere frequenties en trillingen werkt op het lichaam en de diepere lagen.

Alle Ohmpunctuur stemvorken zijn gecodeerd met ultrafijne frequenties van de nieuwe energie, om het beste uit de frequenties te halen. Deze coderingen worden door ons innerlijk zelf opgevangen en geïntegreerd, precies afgestemd op dat wat er op dat moment voor je verdere spirituele ontwikkeling of heling nodig is.Het luisteren naar muziek die gecomponeerd is met als basistoon Ohm (Cis) blijkt gunstig te werken bij vermindering van stress & pijn. Door allerlei vormen van stress waaraan jij en je lichaam worden blootgesteld ontstaat er disharmonie in lichaam, ziel & geest. Het mogen ontvangen van deze natuurlijke frequenties zorgt weer voor meer balans in je leven. 

Het uiteindelijk doel van een Ohmpunctuur behandeling is om de oorzaak van de klacht aan te pakken i.p.v. de symptomen. Het kan een diepe ontspanning creëren en gelijktijdig een langdurig welzijn tot stand brengen. Dit gebeurt door de meridianen en energiepunten te stimuleren met speciale stemvorken. Zo kan het lichaam beter ontladen en de toxines en gifstoffen uit het lichaam kunnen worden afgevoerd. Met deze zachte resonantie techniek, natuurlijk en pijnloos, worden spanningen en energetische blokkades bevrijd. Dit zorgt voor een algemene kalmering en verbetering van de slaap, verhoogd het concentratievermogen en een verbeterd dagelijks herstel van lichaam, ziel en geest. Mede door de bewustwording die gecreëerd wordt

mag jouw benodigde transformatie plaats gaan vinden. 
Wil je meer info of een afspraak maken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of telefonisch.

unsplash