Li belle
Praktijk voor transformatie

Therapieën  

Uniek aan mijn praktijk is dat ik diverse therapieën kan combineren die elkaar versterken. De muziekwaterbed therapie kan ervoor zorgen dat je beter bij je gevoel kunt als inleiding bij b.v. Theta healing of coaching. Bij hypnotherapie kan het muziekwaterbed zorgen voor een betere ontspanning waardoor je een diepere staat van hypnose kunt bereiken. 

Alle therapieën worden door mij op intuïtieve wijze uitgevoerd. Bij binnenkomst nodig ik je uit om in een intakegesprek te vertellen hoe het met je gaat en over de reden van je komst. Vervolgens bekijken we samen welke vorm van therapie het beste bij jou past. Vanzelfsprekend ben je ook welkom wanneer je alleen behoefte hebt aan een relaxmoment op het muziekwaterbed of voor een stoelmassage. 

ThetaHealing® is een techniek, een 1 op 1 gesprekstherapie waarbij we gaan kijken naar het diepst liggend issue dat onder een bepaald patroon of ziekte zit, zodat we dat samen op kunnen lossen. Wij allen hebben van  oorsprong alle benodigde gaven in ons. We mogen het alleen weer wakker maken. Datgene dat je om de een of andere reden hiervan afhoudt, kun je nu, als je dat wil, dan ook daadwerkelijk aanpakken. Voor meer informatie over ThetaHealing® klik hier

Coaching / leefstijl coaching: Deze begeleiding is erop gericht om de verandering die voor jou nodig is op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel niveau te bewerkstelligen, zodat je weer gelukkig mag zijn in het hier en nu. De veranderingsmogelijkheden liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Het gaat erom wat je wilt bereiken, wat je wilt ontwikkelen en op welke manier je dat kunt doen. Ook bij burn- out klachten wil ik je graag als ervaringsdeskundige ondersteunen. 

Muziekwaterbed: Muziekwaterbed therapie is een krachtig middel om mensen weer in balans te brengen. Muziektrillingen in combinatie met water en warmte zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Hierdoor kunnen spanningen stress/ en pijnklachten gedeeltelijk of geheel verdwijnen. Emoties kunnen loskomen en opgekropte gevoelens kunnen en mogen worden losgelaten.  Je gaat liggen op het warme waterbed en luistert naar de muziek. Hoe voelt de trilling van de muziek voor jou? Wat mag er bij jou loskomen? Je ervaart een diepe ontspanning. Tijdens het liggen ontvang je van mij een energetische behandeling. Deze therapie werkt o.a. bij pijn, stress, spanningen en burn-out en is ook zeer geschikt als ontspanningstherapie. Voor meer informatie klik hier

Hypnotherapie: Hypnotherapie is een therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. De inzet van hypnose heeft uitsluitend een therapeutisch doel. Hypnotherapie kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten met als doel deze te verminderen of op te lossen. Voor meer informatie over hypnotherapie klik hier

Regressie  betekent: terug in de tijd.  Ieder probleem is ergens “terug in de tijd” begonnen, heeft een oorsprong, een begin. Dit begin kan liggen in een situatie maanden geleden, of in de vroege jeugd, of zelfs nog eerder. De oorsprong kan ook liggen in een vorig leven. Het inzicht dat in de sessies wordt bereikt, versterkt je zelfvertrouwen en leidt tot verandering in je manier van denken, voelen en handelen. Het verleden kun je niet veranderen, wel je kijk daarop en de gevolgen daarvan op je huidige leven. Zo kunnen overtuigingen welke jou niet meer dienen eruit gehaald worden en herplaatst worden met positieve overtuigingen.

Stoelmassage. Dit is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij verschillende punten op het hoofd, nek, schouders, armen en rug worden bewerkt. Deze massage wordt gegeven op de kleding zonder gebruik van olie en duurt max. 30 minuten. Stoelmassage geeft een aangename ontspanning: je komt tot rust.