Li belle
Praktijk voor transformatie

Actuele ontwikkelingen en nieuws.

Hieronder vindt je actuele ontwikkelingen en informatie.

  • In september & oktober zal er in mijn praktijk een cursus numerologie gegeven worden door Gerrit Jansen. Als Gerrit Jansen voor zijn klas staat en zijn wijze woordspelletjes op de cursisten los laat is het altijd dolle pret. Gerrit is een zeer bekende numeroloog welke je middels deze cursus meer inzichten geeft in je levensmissie. Hij zal de cursus geven met veel humor en plezier. De inzichten welke je verwerft zijn belangrijk voor jezelf, doch kun je ook toepassen bij anderen. Numerologie is de leer van de getallen. Je krijgt o.a. inzichten via de geboortedata. Het is een proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie. De cursus bestaat uit 3 dagdelen van 4 uur. De navolgende data zijn gereserveerd: woensdag 1, 8, 29 september of eventueel 13 oktober. Donderdag 2, 9 en 16 september. een dagdeel is van 9:00 uur tot 13:00 uur of van 13:00 tot 17:00 uur. Mocht je wel interesse hebben, doch een ander dagdeel willen, dan kan ik bij voldoende deelname kijken of ik nog een andere dag zou kunnen regelen. De kosten zijn € 59,00 per dagdeel incl. koffie/thee.  Het 1e dagdeel dient te worden voldaan bij opgave. Het resterende bedrag 3 weken voor aanvang van de cursus. Deze cursus zal starten met min. 5 personen.  Max. 8 personen. Als je interesse hebt, wacht dan niet te lang om teleurstelling te voorkomen. Opgave of info kan via het invullen van het contactformulier of via  telefoonnummer: 06-37330987 
  • Volgens de nieuwste richtlijnen m.b.t. covid 19 zijn de contactberoepen weer toegestaan. De lock down zorgt bij de meeste mensen voor een behoorlijke impact. We zijn meer bewust geworden dat gezondheid van lichaam en geest samen gaan. Verbinding is hierbij het sleutelwoord. Verbinding met de ander en vooral ook met jezelf. Wil jij meer groei, inspiratie, versnelling en een nieuwe start? We kunnen dan samen bij de intake bekijken, wat jij daarvoor nodig hebt. Om contact op te nemen, klik hier
  • Via hypnotherapie volgens het Simpson Protocol is er nu ook de mogelijkheid om gedurende 30 minuten te werken aan de chakra's. De chakra's worden vrij gemaakt van blokkades zodat ze op de meest optimale manier zullen werken. Het Simpson protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken. Het is een efficiënte methode welke de oorzaak van het "probleem" holistisch aanpakt (op mentaal- emotioneel-fysiek & spiritueel niveau). Op 3 & 4 juni heb ik deze masterclass te Haarlem gevolgd. 
  • De meditatietrainingen gaan weer van start.  De training bestaat uit 4 dagdelen van 1,5 uur.  De eerste training zal plaats vinden op woensdag 15-09; 22-09;   06-10 & 13-10. Tijdstip van 9:30 tot 11:00 uur en van 19:00 tot 20:30 uur. Mocht je interesse hebben kun je het contactformulier invullen. Indien je interesse hebt doch op vermelde data verhinderd bent, dan kun je dat aangeven op het contactformulier of even bellen. Er wordt in oktober/november weer een nieuwe training ingepland.
  • Inmiddels heb ik 2 jaar van de opleiding Psycho Energetisch Therapeut afgerond op 12-06-2021.
  • Reiki 3 is afgerond in december 2020   
  • De bijscholing voor hypnotherapeut is inmiddels afgerond. Op 16 april 2019 heb ik met succes deelgenomen aan het Examen Internationaal Register Hypnotherapeut. Hypnotherapie is een krachtig middel om veranderingen te laten plaatsvinden. Er wordt gebruik gemaakt van lichte trance, een geconcentreerde aandacht, ook wel hypnose genoemd.
  • Het muziekwaterbed heeft als doel het verkrijgen van zowel geestelijke, emotionele, als lichamelijke ontspanning. Vooral in deze tijd is het nog belangrijker om van je hoofd-denken naar je lichaam-gevoel te gaan. Je kunt hierdoor meer positieve energie gaan ervaren. Op deze manier verhoog je de kwaliteit van je leven. Wil je eens ervaren wat de trillingen van de muziek voor jou en je lichaam kunnen betekenen, wees dan welkom.

Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.  Contact