Li belle
Praktijk voor transformatie

Actuele ontwikkelingen en nieuws.

Hieronder vindt je actuele ontwikkelingen en informatie.

  • In september start er weer een nieuwe training van 5 middagen / avonden van 1,5 uur. Onder het genot van een kop koffie/thee krijg je  eerst uitleg over de meditatie. Meditatie zorgt voor rust en inzichten. Wil je ook helder krijgen welke vorm van meditatie het beste bij je past, dan is deze workshop zeker wat voor jou. De groepen bestaan uit ± 5 personen. De bijdrage is € 10,00 p.p. / per avond.  Indien je de training wil gaan volgen kun je de N.A.W. gegevens en de beschikbaarheid (middag of avond) via het contactformulier doorgeven. Ik zal dan contact met je opnemen zodra de nieuwe data bekend zijn. Voor meer info, klik hier 
  • Via hypnotherapie volgens het Simpson Protocol is er nu ook de mogelijkheid om gedurende 30 minuten te werken aan de chakra's. De chakra's worden vrij gemaakt van blokkades zodat ze op de meest optimale manier zullen werken.
  • Het Simpson protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken. Het is een efficiënte methode die de oorzaak van het "probleem" holistisch aanpakt (op mentaal- emotioneel- fysiek- en spiritueel niveau). Op 3 & 4 juni heb ik deze masterclass te Haarlem gevolgd.  
  • De bijscholing voor hypnotherapeut is inmiddels afgerond. Op 16 april 2019 heb ik met succes deelgenomen aan het Examen Internationaal Register Hypnotherapeut. Hypnotherapie is een krachtig middel om veranderingen te laten plaatsvinden. Er wordt gebruik gemaakt van lichte trance, een geconcentreerde aandacht, ook wel hypnose genoemd.
  • Het muziekwaterbed heeft als doel het verkrijgen van zowel psychische als lichamelijke ontspanning. Je kunt hierdoor meer positieve energie gaan ervaren en je kunt dichter bij je gevoelens komen. Op deze manier verhoog je de kwaliteit van je leven. Wil je eens ervaren wat de trillingen van de muziek voor jou en je lichaam kunnen betekenen, wees dan welkom. 
  • De opleiding Theta Healing®: Intuïtieve Anatomie is op 26 februari 2019 met goed gevolg afgerond. Hierdoor heb ik weer een ruime hoeveelheid extra tools mogen ontvangen welke ik in mijn praktijk zal inzetten om de wenselijke transformatie welke jou beste en hoogste goed dient te laten plaatsvinden.  

Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.  Contact