Li belle
Praktijk voor transformatie

Actuele ontwikkelingen en nieuws.

Hieronder vindt je actuele ontwikkelingen en informatie.

  • Wil je graag iemand verrassen met een cadeaubon, deze zijn verkrijgbaar vanaf € 32,50. Voor meer info kun je contact met mij opnemen
  • Nieuw: Ohmpunctuur. Deze therapie maakt gebruik van de aloude Chinese acupunctuurkennis door speciale stemvorken met diverse frequenties op de acupunctuurpunten te gebruiken. Via de klankschalen ontvang je een soundhealing/klankmassage. Ter introductie is er nu voor een beperkt aantal cliënten een mogelijkheid  om tegen een sterk gereduceerd tarief, kennis te maken met deze populaire techniek, door een therapie bestaande uit 4 sessies te volgen. Wil je hiervoor in aanmerking komen neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch.
  • Het muziekwaterbed heeft als doel het verkrijgen van zowel geestelijke, emotionele, als lichamelijke ontspanning. Vooral in deze tijd is het nog belangrijker om van je hoofd-denken naar je lichaam-gevoel te gaan. Je kunt hierdoor meer positieve energie gaan ervaren. Op deze manier verhoog je de kwaliteit van je leven. Wil je eens ervaren wat de trillingen van de muziek voor jou en je lichaam kunnen betekenen, wees dan welkom.
  • BRTT (Body Remembers Trauma Therapie) / TRB (Trauma Release & Breathwork)  Januari 2023
  • Opleiding Leefstijlcoach 2021-2022
  • Opleiding Psycho-energetisch therapeut 2020 & 2021
  • Via hypnotherapie volgens het Simpson Protocol is er nu ook de mogelijkheid om te werken aan de chakra's. De chakra's worden vrij gemaakt van blokkades zodat ze op de meest optimale manier zullen werken. Het Simpson protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken. Het is een efficiënte methode welke de oorzaak van het "probleem" holistisch aanpakt (op mentaal- emotioneel-fysiek & spiritueel niveau). In juni 2020 heb ik deze masterclass te Haarlem gevolgd.
  • Reiki 3 is afgerond in december 2020   
  • Opleiding meditatietrainer 2020
  • De bijscholing voor hypnotherapeut is inmiddels afgerond op 16 april 2019 heb ik met succes deelgenomen aan het Examen Internationaal Register Hypnotherapeut. Hypnotherapie is een krachtig middel om veranderingen te laten plaatsvinden. Er wordt gebruik gemaakt van lichte trance, een geconcentreerde aandacht, ook wel hypnose genoemd. Nascholing stressmanagement d.d. 21 & 22 mei 2022. Masterclass chronische angst en angststoornissen d.d. 18 & 19 juni 2022.

Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.  Contact